The Sims 3 (EU)

The Sims 3 (EU)

 

Platform:
PC
Licencia:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Dodanie:
E-mailben, 10 percen belül.
16,41
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

A The Sims 3 egy homokozós szimulációs videojáték, amelyet a The Sims Studio fejlesztett ki, és amelyet az Electronic Arts adott ki 2009. június 2-án.

Készítse el saját személyes tökéletes világát a The Sims 3-ban. A dolgokat úgy hozza létre, hogy létrehozza az avatarját, amelyet Simnek hívnak. A sim létrehozásának rendkívüli a testreszabási szintje, mivel megváltoztathatja a színe, a személyiségjegyei, sőt a sim alakja is. A következő lépés a tökéletes otthon megteremtése a Sim-hez, és mindenféle dologgal díszítheti, például bútorokkal, dekorációval stb.

Most, hogy minden befejeződött, készen áll arra, hogy férfi vagy női avatárjának vezető erejévé váljon. Kezelje őket, ahogyan átélik az életet, és fejlesztik karrierjüket, beleszeretnek, és megvalósítják álmaikat és vágyaikat, bármennyire is vadak. Segítsen nekik, ha bajban vannak, és legyen az, amelyik elvezeti őket ideális életükhöz.

A Sims 3 mindenféle újdonsággal rendelkezik, még soha nem látták a franchise-ban. A játékosok filmeket rögzíthetnek Simjük kalandjainak filmezésével, majd megoszthatják ezeket a filmeket a játék közösségével. Mindenféle bővítő csomag elérhető, valamint számos objektum megtalálható és használható. A lehetőségek végtelenek. Mindenféle tevékenység szerepel a játékban, a Sim meglátogatható helyei, a többi Sims találkozni stb.

Vásárolja meg még ma a játékot, és tapasztalja meg az egyik legösszetettebb és legmélyebb homokozó szimulációs játékot, ahol bármilyen életet teremthet a Sim számára.

Údajov
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
2013.08.06
Aktiválási régió
Europa
Vydavateľ
Electronic Arts
EAN číslo
DIGI09712
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ