The Sims 4: Spa Day (DLC)

The Sims 4: Spa Day (DLC)

 

Platform:
PC
Licencia:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Dodanie:
E-mailben, 10 percen belül.
Fontos!:

A használathoz szükség van az alapjátékra!

18,23
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Kényeztesse simeit egy kényeztető napon a The Sims ™ 4 Spa Day segítségével. Látogasson el a vadonatúj Perfect Balance Spa fürdőbe egy revitalizáló masszázsért, vagy dolgozzon a vadonatúj Wellness képességgel egy jógával. Pihentető iszapfürdő után lépjen be a szaunába, hogy elolvassa a napi stresszt. Különböző vadonatúj tárgyakat és dekorációkat is kap, így annyi nyugalommal pakolhatja össze otthonát, hogy simjei nem tudnak megtalálni a belső békét!

FŐBB JELLEMZŐK

• Teljesen új helyszín: Perfect Balance Spa - Ez a vadonatúj helyszín nyugodt és barátságos légkört kínál, egyedi tevékenységekkel és kényelmi szolgáltatásokkal teli, amelyek biztosan újra energiát adnak a legstresszesebb simeknek is. Válasszon négy előre épített helyszín közül, vagy építsen egyet sajátjával.

• Koncentráljon a wellnessre - Az új Wellness készséggel a simek az elméjük, testük és érzelmeik mestereivé válhatnak. Ahogy a simid jógával és meditációval fejlesztik ezt az új készséget, felszabadítják a lebegés és a teleportálás erejét! 

• Masszázs. Gőz. Lazítson. - A reflexológiától a kőmasszázsig a Sims mostantól különféle masszázsokat kaphat és végezhet, amelyek számos előnyt kínálnak. Rúgjon és lazítson a vadonatúj szaunában, miközben a huncut Sims egy-két büdös tréfát húzhat. 

• Csúszás a kényelembe - Sims-jének nem kell feláldoznia a stílust a kényelem érdekében az elegánsan hétköznapi társalgók és könnyed frizurák új kollekciójával.

• Zen módon épít - Adjon hozzá iszapfürdőt, és telepítsen egy új trópusi halakváriumot. Vigyen be minden pihentető kényelmet és berendezést Sim otthonába! 

Údajov
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
2015.07.14
Aktiválási régió
Világszerte
Vydavateľ
Electronic Arts
EAN číslo
DIGI09800
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ