FIFA 23

FIFA 23
FIFA 23
FIFA 23
FIFA 23
FIFA 23
FIFA 23

 

Platforma:
PC -> Origin
Licencia:
Digitális termékkulcs
Jazyk:
Többnyelvű
Dodanie:
E-mailben, 10 percen belül.
44,19
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Podrobnosti
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL

Az EA SPORTS FIFA 23 a foci még akciódúsabb és élethűbb oldalát mutatja be, olyan újításokkal, mint a HyperMotion2 technológia, amelyben a korábbinál kétszer több valódi animáció szerepel, így minden eddiginél élethűbb mozgásokat láthatsz a pályán. Játszd a legnagyobb bajnokságokat, vegyél részt a férfiak és a nők FIFA Világbajnokságán, plusz játssz barátaiddal együtt platformtól függetlenül, a cross-play támogatással!

Az örökzöld FIFA Ultimate Team módban új lehetőségeket találsz, amikkel felépítheted álomcsapatodat. A FUT Moments és a továbbfejlesztett kémiarendszer élethűbb kapcsolatokat tesz lehetővé a játékosok között. De egy teljes karriert is átélhetsz, és meghatározhatod saját karaktered személyiségét, vagy igazgathatod a kedvenc csapataidat is.

A FIFA 23-ban visszatér a VOLTA FOOTBALL és a Pro Clubs játékmód is. Még több személyiséggel és testreszabhatósággal hangulatosabb utcai és stadionfoci meccseken vehetsz részt. Bárhogyan is játszol, ebben a produkcióban több, mint 19.000 játékost, 700-nál is több csapatot, 100+ stadiont és több, mint 30 ligát találsz, köztük az UEFA Bajnokok Ligáját és a brit Premier League-et. Mindezt a FIFA 23-ban látható, példátlan élethűséggel. A sorozat történetében először női klubcsapatok vezetését is átveheted!

A foci a világ kedvenc játéka – a FIFA 23 pedig a világ legnagyobb focis játéka!

Údajov
Žáner
Szimuláció, Sport
Oblasť aktivácie
Világszerte
Vydavateľ
Electronic Arts
EAN číslo
DIGIO20220801A1
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 10 64-bit

Processzor: Intel Core i5 6600k or AMD Ryzen 5 1600

Memória: 8 GB RAM

Grafika: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti or AMD Radeon RX 570

Tárhely: 100 GB szabad hely