NBA 2K23

NBA 2K23
NBA 2K23
NBA 2K23
NBA 2K23
NBA 2K23
NBA 2K23

 

Platforma:
PC -> Steam
Licencia:
Digitális termékkulcs
Jazyk:
Többnyelvű
Dodanie:
E-mailben, 10 percen belül.
34,08
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Podrobnosti
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL:
Ideje felnőnöd a feladathoz, és kihozni magadból a maximumot, hiszen az NBA 2K23 rivaldafénye csak rád vár! Mérd össze tudásod a világ legjobb játékosaival, és csillogtasd meg a tehetséged a MyCAREER vagy a The W segítségével. A MyTEAM lehetővé teszi, hogy halhatatlan legendákat mai szupersztárokkal sorakoztass fel egy csapatba. Építsd fel a saját dinasztiád menedzserként, vagy gondoskodj róla, hogy a liga új irányt vegyen a MyNBA-ben. A PLAY NOW módban NBA vagy WNBA csapatok vezetését is vállalhatod, és megtapasztalhatod, milyen is az igazán élethű játék. Készen állsz a kihívásra?

AZ EDDIGINÉL IS NAGYOBB BEFOLYÁSOD LESZ
Az NBA 2K23 kifinomult játékmenetének köszönhetően a pálya mindkét oldalán kezedbe veheted az irányítást. Most vadonatúj mozdulatok arzenáljával veheted az irányt a palánk felé, miközben sosem látott 1-1-es technikáinknak köszönhetően védelmeddel bármelyik támadót könnyedén leszerelheted.

FELEJTHETETLEN UTAZÁS VÁR
Fitogtasd tudásod egy óriási tengerjáró fedélzetén, ahol a mesés pályák és festői kilátás mellett számos jutalom vár téged és MyPLAYER játékosodat egyaránt. Sőt, amikor kiköt a hajó, további izgalmas kalandokban lehet részed!

A JORDAN CHALLENGE VISSZATÉR
Igazi időutazásra invitál a magával ragadó Jordan Challenges, méghozzá olyan korszak-specifikus látványelemekkel, amelyek Jordan karrierjének legfontosabb állomásait bemutatva segítenek felidézni, hogyan is lett egyetemi szenzációból végül világsztár. Most első kézből hallgatod végig olyan szereplők beszámolóit, akik szemtanúi voltak annak, hogyan bontakozott ki Michael, és vált végül kosárlabda-legendává.

ÁLLÍTSD ÖSSZE A SAJÁT CSAPATOD
A játéknak most semmi nem szabhat határt, hiszen a MyTEAM segítségével bármelyik korszak legendás tehetségeit egy csapatba verbuválhatod. Legyél te a király a pályán minden szezonban! Ebben segítségedre lesz a testre szabható elemek széles tárháza, amelyekkel elképzeléseid szerint alakíthatod a kezdő csapatod megjelenését.

Údajov
Typ produktu
Alapjáték
Žáner
Szimuláció, Sport
Oblasť aktivácie
Világszerte
Vydavateľ
2K
EAN číslo
DIGIS20220908A78
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 7 64 bites, Windows 8.1 64 bites vagy Windows 10 64 bites

Processzor: Intel® Core™ i3-2100 @ 3,10 GHz / AMD FX-4100 @ 3,60 GHz vagy jobb

Memória: 4 GB RAM

Grafika: NVIDIA® GeForce® GT 450 1 GB/ ATI® Radeon™ HD 7770 1 GB vagy jobb

Tárhely: 110 GB szabad hely